Russische grappenmakers hebben prins Harry bij zijn pietje (video)

“De wereld wordt bestuurd door een bende zieke mensen.”

“Les pieds dans le plat”, zeggen ze in het Frans. Russische grappenmakers doen zich voor als Greta Thunberg en haar vader en telefoneren er lustig op los met de verloren zoon van het Britse koningshuis. De rosse prins levert nogmaals het bewijs dat je niet slim moet zijn om een kroon te dragen. De Russen Vladimir Kuznetsov en Alexei Stolyarov kregen de stoere soldaat aan de praat en lachten zich een breuk.

Op geen enkel moment had hij door dat het oplichters waren, ook niet wanneer Greta met hele rare dingen afkwam zoals pinguïns die naar de naar de Noordpool zouden moeten worden gebracht. Het duo peuterde straffe uitspraken los. President Trump heeft volgens Harry bloed aan zijn handen, het Britse politieke systeem is naar de kloten en de wereld wordt bestuurd door een bende zieke mensen. De queen zal het graag horen!

Gekke oom prins Andrew, die samen met Epstein met meisjes flikflooide op dubieuze feestjes, heeft volgens Harry niets met hen te maken en ja, ze vliegen met een privéjet, maar alleen maar voor de veiligheid.

De Russen vonden het een topper, en gooiden het bewuste gesprek op het net.

In Buckingham Palace verslikken ze zich in de Sherry en prinses Diana moet zich alweer een keer omdraaien in haar graf.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More