De 45-jarige Jenna Jameson heeft de volwassenindustrie al een tijdje adieu gezegd, maar dat wil niet zeggen dat ze niet meer relevant wil blijven.

Want elke vrouw – ook al heeft ze genoeg wrijving opgewekt om alle batterijen ter wereld op te laden – geniet van aandacht. Dat doet ze liefst zoals elk bekend gezicht nu en dat is door de nodige likes te vergaren op de sociale media. Een terugkeer naar de business die haar groot heeft gemaakt zit er niet meer in en daar heeft ze 25 verdomde goede redenen voor.

Ze heeft trouwens de laatste jaren haar handen vol gehad met haar strijd tegen verslavingen, overtollige kilo’s en schuldeisers. De moeder van een tweeling begon vorig jaar met het Keto-dieet. Dat is een koolhydraat-arm dieet waarbij 60 tot 80 procent van je totale calorie-inname uit vetten bestaat en zeer weinig koolhydraten.  Hierdoor schakelt je lichaam om van het verbranden van koolhydraten (in de vorm van glucose) naar het verbranden van vet. 

Het ketogeen dieet baseert zich niet op verzadigde vetzuren, maar wel op gezonde, goede vetten. Dus geen vettige frikandellen want die heeft ze in het verleden al genoeg in haar mond gehad.

Volgens Jenna heeft het dieet haar weegschaal van 92 kg naar 56 kg doen wijzen. Een transformatie waar ze maar al te graag mee uitpakt op de sociale media. Zelfs even in de huid kruipen van de legendarische Pamela Anderson in haar bekende rode badpak, doet ze nu zonder gêne.

Waardering krijgen met de kleren aan, zo kan het dus ook.

https://www.instagram.com/p/B7RjeAEhhf5/

https://www.instagram.com/p/B1Z09BuBblm/

https://www.instagram.com/p/B2e73TRh11B/

https://www.instagram.com/p/B5WeO5lhgwg/

https://www.instagram.com/p/B2KkRYphxsi/

https://www.instagram.com/p/B22iDNognFX/

https://www.instagram.com/p/B4bI7L-B4bq/

https://www.instagram.com/p/B5B20rZBH1R/

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."