Gewone stervelingen kopen snufjes en elektronica bij een normale verdeler zoals er dertien in een dozijn zijn.

Rijke stinkerds echter, gaan altijd even aankloppen bij Brikk. Dit luxueuze merk , gevestigd in Los Angeles, heeft voornamelijk naam verworven door high-class gepersonaliseerde iPhones, game controllers, camera’s en andere technologische producten steeds met een laag goud te voorzien. Een ontwerp waar als het ware technologie, lifestyle en couture samenkomen.

Ook Apple Watches bieden ze aan, maar niet in de versies zoals jij en ik ze gewend zijn. De Lux Watch, zoals Brikk’s exclusieve serie Apple Watches genoemd wordt, zijn beschikbaar in 24K geelgoud, 18K roségoud en 950 platinum. 

Elk model heeft zijn eigen specificaties. Zo is de Standard ingelegd met een enkele rij diamanten en heeft een leren bandje. De Lux Watch Deluxe bevat meer goud en meerdere rijen diamanten, die ook op de knoppen en de sluiting van het leren bandje zijn bevestigd. Bij de Omni-versie, de meest luxe uitvoering van de drie, is zowel de Watch als het bandje volledig bedekt met diamanten.

De basisuitvoering kost ongeveer 28.000 euro. Maat het begint pas prijzig te worden wanneer je opties gaat toevoegen. Een Lux Watch inclusief alle opties kost een miljoen euro. Je krijgt er dan wel ook een Zero Halliburto kast van 18.000 euro in de kleuren geel goud, rosé goud of witgoud bij, gemaakt van aluminium met een speciale carbon-voering. Dit hangt samen met een alligatorleren band. Wanneer je een band van goud wil, reken dan op een extra som van 30.000 euro.

Toevallig de lotto gewonnen gisteren? Bestel dan hier je exemplaar.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."