Neen, ze is niet aan de botox. Ze heeft immers schrik van naalden. Hoe ze er dan wel in slaagt om er zo goed uit te blijven zien?

De Australische Gina Stewart is 49. Enkele jaren geleden nam ze deel aan Miss Australië. Ze sleepte de titel niet in de wacht, maar geraakte wel verder in ‘het spel’ dan jongedames die slechts de helft van haar jaren op hun teller hadden.

Aan ‘Daily Star’ verklapt ze nu haar geheim om er zo jeugdig uit te blijven zien: “Ik doe aan cryotherapie. Dat zijn sessies van drie minuten, waarbij ik in die drie minuten letterlijk bevroren word tot min 110 graden Celsius.”

“Dat is heel erg goed voor het huidcollageen, met als gevolg verjonging van het ganse lichaam. Plus: bij iedere sessie verbrand je zo’n 800 calorieën.”

Voorts let Gina ook wel een beetje op wat ze in haar mondje stopt: “Ik probeer zoveel mogelijk koffie en alcohol te vermijden. Ik eet veel eiwitten. Ik begin de dag steevast met eieren met roggebrood. Ik eet ook veel kip, broccoli en zoete aardappelen. Ook lekkernijen als chocolade gaan er wel eens in.”

Gina is thans ‘alleenstaande mama van vier’: ze zette twee zonen en twee dochters op de wereld. Een van haar kroost zorgde inmiddels ook al voor een kleindochter.

[URIS id=159547]

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.