De Vlaams Belanger heeft wat veroorzaakt…

Er stond enkele dagen geleden een eigenaardig artikel in de Nederlandse ‘Telegraaf’. Een coronapatiënt heeft vier uur lang een erectie gehad in een Frans ziekenhuis. Die werd niet veroorzaakt door een schoon verpleegsterke, maar was volgens de artsen wel een ‘symptoom’ van corona. De doktoren legden eerst ijs om zijn geslachtsdeel, maar dat hielp niet. Uiteindelijk moesten ze een ingreep doen om de patiënt van zijn erectie te ontdoen.

De behandelende artsen doen nu een oproep naar collega’s over de hele wereld, om eventuele gelijkaardige gevallen te melden, zodat ze, euh, hard kunnen maken dat de langdurige erectie een gevolg is van het coronavirus.

Vlaams Parlementslid Sam Van Rooy vond dat bericht blijkbaar wel geestig. Hij deelde het bericht op Twitter met als bijschrift: “Zal me toch eens laten testen dan.”

Er volgden verschillende reacties, waaronder die van Groene jongen Björn Rzoska: “Eerlijk? Stuitend. Een parlementslid onwaardig. Duizenden mensen zijn gestorven. Duizenden mensen zijn nog steeds in de weer om de crisis te beheersen.”

En Sam Van Rooy op zijn beurt, die vindt Björns reactie nòg stuitender. Soit. Waartoe een erectie toch leiden kan…

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.