Marvel Studios wil dat de Black Widow-film het nog beter doet dan Wonder Woman. En dat mag blijkbaar wel wat geld kosten.

Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf Jac Schaeffer de opdracht om een straf script uit te werken: een solofilm waarin Scarlett Johanssons personage Natasha Romanoff – of Black Widow voor de vrienden – haar ding mag doen.

Als alles volgens plan verloopt, kan de actrice een hoop dollars verdienen aan de film. Volgens Daily Mail krijgt Johansson een basissalaris van maar liefst 25 miljoen dollar. Dit zou de eerste keer zijn dat een actrice voor een film zo’n stevig loonbriefje krijgt. Maar daar blijft het niet bij. Scarlett kan nog eens 6 miljoen dollar extra verdienen als de film wereldwijd 900 miljoen dollar opbrengt. 

Bij Marvel Studios zijn ze ervan overtuigd dat hun superheldin het beter kan doen dan Wonder Woman. Die wist vorig jaar wereldwijd zo’n 821,9 miljoen bij elkaar te sprokkelen. 

De Black Widow-film zou tegen 2020 in de cinema moeten verschijnen. Wie zo lang niet wil wachten kan de ravissante verschijning van Black Widow in Avengers: Infinity War (2018) en Avengers 4 (2019) aan het werk zien.