Schandaal: topmodel gaat met de beentjes wijd in showroom (foto’s)

En dat levert een storm aan commentaar op.

Olga De Mar werd geboren op 12 augustus 1991, in Letland. Al toen ze een kleine meid was van een jaar of vijf, droomde ze er van om op een dag model te worden.

Aangezien ze dacht dat die droom in haar vaderland niet zou uitkomen, verkaste ze na haar middelbare school naar Italië. Dat bleek een goede beslissing: ze haalde onder meer al de covers van Elle, Maxim, Harper’s Bazaar,…

Olga is voor zichzelf nog op zoek naar een (laat) verjaardagscadeautje, in de vorm van een tweewieler van Duitse makelij. Het bewijs daarvan zette ze op d’r Instagram.

Het feit dat ze een korte jurk droeg terwijl ze enkele stalen rossen uitprobeerde, werd echter niet door iedereen goed gesmaakt. Ze kreeg commentaren als ‘sl3t’, ‘ho3r’ en ‘Amai, het zal daar nogal naar vis geroken hebben’ toegeworpen. Sommige mannelijke volgers werden dan weer instant hitsig en vroegen haar hoeveel het moest kosten voor een potje horizontale tango.

Enfin, groot schandaal dus volgens sommigen. Kijk en oordeel zelf.

1

Image 1 of 9

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More