Weet u nog wanneer u voor het eerst een luid windje liet in het bijzijn van uw partner?  Maakt het uw relatie nu beter of gaat de romantiek samen met de stank het raam uit?

De Amerikaanse nieuwssite Mic.com – vooral gericht op millennials – hield een enquête waarbij de ondervraagden moesten invullen wanneer zij hun eerste scheet lieten in het bijzijn van hun partner. 29 procent stelden hun eerste windje uit totdat ze twee tot zes maanden samen waren, terwijl 25 procent het pas deed na een half jaar.  Zo’n 22 procent liet hun eerste scheet al na een paar weken. De overige 24 procent beweerde nog nooit een scheet te hebben gelaten in het bij zijn vriendin. Protjes in het geniep niet meegeteld uiteraard.

Volgens het onderzoek is het laten van scheten naast uw partner een gebaar waarmee u laat zien dat u zich compleet op het gemak voelt. Dit kan zorgen voor een stabielere relatie, waarin jullie beiden honderd procent zichzelf kunnen zijn. U weet wat te lossen de volgende keer uw vriendin vraagt of u van haar houdt. 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."