Lotte Vanwezemael, beter gekend als Seksuolotte, is de berichtjes met seksuele ondertoon beu.

“Ik heb nog geen klacht ingediend, maar ik heb donderdag alles bij elkaar in een map gezet en ik zal het nu aan de politie overmaken”, reageerde ze in Het Belang Van Limburg. “Het gaat om ongeveer vijftig profielen. De ene met dickpics, de andere met seksuele berichten.”

Niemand die haar een liefdesgedichtje gestuurd heeft, zoals vroeger? Dat werkt nochtans beter bij de dames, zeker als ze romantisch van aard zijn (gratis tip).

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

Dickpics sturen is op zich niet verboden, maar Lotte gaat het allicht over de boeg van ‘belaging’ gooien. Stalking dus. Als het tot een rechtszaak zou komen – wat in dit stadium verre van zeker is – en de daders van de feiten effectief veroordeeld worden, dan riskeren ze een straf. Die gaat van gevangenisstraffen van 15 dagen tot 2 jaar en geldboetes tussen 50 en 300 euro.

Een beetje flauw van Lotte, maar we leven nu eenmaal in een rechtsstaat en ze heeft het recht om dat te doen.

Vraag is uiteraard wat een overbelast parket zal doen: seponeren of niet. Faites vos jeux, les jeux sont faits, rien ne va plus…

Op 25 februari zat Lotte in elk geval bij de notaris voor de oprichting van haar onderneming LoV. Het klinkt zoals love of liefde.

Naast activiteiten op het vlak van geestelijke gezondheidszorg mag de onderneming ook actief zijn op het vlak van de activiteiten van zelfstandig werkende auteurs van alle genres, met inbegrip van fictie.

De onderneming mag ook activiteiten van moderator in panelgesprekken ontwikkelen en activiteiten van Instagram-“beïnvloederaar” (influencer dus).

De onderneming mag ook reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media ontwerpen en voeren.

Het eerste boekjaar ging in de dag van de neerlegging ter griffie (eind februari dus) van een uitgifte van de akte en wordt afgesloten op 31 december 2020.

We wensen Seksuolotte uiteraard veel succes met haar nieuwe onderneming en haar functie als “beïnvloederaar”. Klinkt een beetje zoals Zwadderaar, maar dan zitten we wel in de wereld van Harry Potter. Zonder dickpics.

[/wcm_restrict]