Het laatste seizoen van Temptation Island was er eentje om écht van te smullen. Smaakmaker bij uitstek was Kevin, die zijn hormonen de vrije loop liet toen zijn Megan zich volledig liet gaan bij Joshua. Kevin viel voor de verleidelijke charmes van Chloë Vranken, met heel wat onstuimige bedscènes tot gevolg.

Ondertussen is het over & out tussen de twee. Spijtig voor Kevin, want dat betekent dat hij nooit meer wakker wordt naast de welgevormde 21-jarige brunette uit Leuven. Onlangs deed de sympathieke schone een shoot voor After Eden lingerie. Binnenkort hangt ze daarmee trouwens in het Antwerpse straatbeeld. Wij hebben de foto’s nú al (zie onder). En een kort interview met haar.

Heeft Temptation Island je leven veranderd?
CHLOË VRANKEN:
“Absoluut, maar alleen in de positieve zin. Ik heb er enorm veel opportuniteiten door gekregen. Denk maar aan samenwerkingen met merken, fotoshoots, interessante sponsors, enzovoort.”

Je hebt ontzettend veel volgers op Instagram. Hoeveel had je er vóór Temptation Island?
VRANKEN:
“Vierduizend. En nu 152.000. Het verschil is enorm. En er komen er nog elke bij.”

Brengen die sponsordeals op Instagram veel op?
VRANKEN:
“Enorm. Zo veel dat ik er perfect van kan leven.”

Je hebt je in de kijker gezet door Kevin te verleiden. Na Temptation Island ben je nog een tijdje met hem samen geweest, maar ondertussen is het sprookje voorbij. Hoe kijk je terug op die relatie met Kevin?
VRANKEN:
“Eigenlijk niet zo goed. Ik had wel gevoelens voor hem, maar het was meer omdat we die ervaring van Temptation Island samen hadden meegemaakt. Achteraf bekeken was hij toch niet echt mijn ding.”

Waarom niet?
VRANKEN:
“Hij was steeds met andere meisjes bezig. En ook qua stijl paste hij niet echt bij mij.”

Hoe is het nu met je liefdesleven gesteld?
VRANKEN:
“Goed! Ik heb sinds twee weken een nieuwe relatie. Het is niemand bekend. Voorlopig werkt het heel goed.”

Je bent kledingontwerpster onder de naam Clo Clothing. Ben je daar al lang mee bezig?
VRANKEN:
“Ik heb al van voor Temptation Island mijn eigen webshop, maar door de drukte van Temptation ben ik er een tijdje mee gestopt. Nu zet ik me er weer volop achter. Midden september komt mijn nieuwe collectie online.”

Wat voor kleding ontwerp je?
VRANKEN:
“Mijn eigen stijl. Ik ontwerp een deel zelf en een deel koop ik aan. Dat zijn dat dingen die ikzelf mooi vind en doorverkoop. Voorlopig is het enkel vrouwenkleding, maar ik ben wel van plan om ook mannenkleding te verkopen. Dat is iets voor volgend jaar.”

Deze fotoshoot heb je voor After Eden-lingerie gemaakt. Poseer je wel vaker?
VRANKEN:
“Niet zo vaak op professionele basis. Ik maak uiteraard wel foto’s voor op mijn Instagram, maar dit was iets helemaal anders. In september hangt deze campagne als billboard op in Antwerpen, aan de Groenplaats. Spannend!”

Vind je het leuk om te poseren?
VRANKEN:
“Zeker. Toen ik acht jaar was, zat ik al bij een modellenbureau. Maar om dat nu echt op regelmatige basis te doen, dat weet ik niet. Ik heb eigenlijk niet de maten om model te zijn. Ik ben een beetje te klein en ik heb te grote borsten daarvoor. (lacht) Maar dit was zeker en vast heel fijn om te doen.”

1

Image 1 of 12

 

Foto’s: Steven Wolles
Model: Chloë Vranken
Lingerie: After Eden

https://www.instagram.com/p/BmV4o6_AlQr/?taken-by=stevenwolles