“Bloemen verwelken, schepen vergaan, engeltjes zullen altijd blijven bestaan…”

Het zijn moeilijke tijden voor lingeriereus Victoria’s Secret. Voor het eerst in jaren ging -snik- de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show niet door omwille van de erg precaire situatie waarin het modelabel momenteel zit. Financieel zit het niet top, sommige winkels moeten sluiten en daarbovenop is er enorm veel  kritiek op het ontbreken van diversiteit waardoor invloedrijke sterren als Rihanna ten strijde trekken tegen het modemerk.  

Of die kritiek terecht is laten we in het midden maar omdat er al genoeg haat is in de wereld verdienen ze een tweede kans.   En nu we het toch over strijd hebben, niemand minder dan de Nederlandse Romee Strijd, Jasmine Tookes, een heerlijk zwartje, Barbara Palvin, gecategoriseerd als plus-size model, en hun vriendinnen zorgen voor een nieuwe een heerlijke mix van diversiteit.

Wat wij onthouden? Deze ‘Angels’ brengen ons in de zevende hemel waar wij als man gerust eeuwig en altijd rijstpap met gouden lepeltjes voor willen eten. Of om het met de woorden van Freek de Jonge te zeggen… “Of je Christen, Zen Boeddhist bent, Islamiet of Jood…er is leven, er is leven na de dood”

1

Image 1 of 25

Credits: Instagram