SH19SHOP.COM vervelt tot Sergio Herman Hospitality

In het voorjaar van 1999 gaat een redacteur van Knack langs bij Sergio Herman in Sluis. Een kwart eeuw daarvoor namen Anna “Ans” Herrel en Ronaldus “Ronnie” Herman (de ouders van Sergio) het café-restaurant van Ans’ ouders over. De twee bereidden mosselen die zo lekker waren dat liefhebbers van heel de Vlaamse kust naar Sluis kwamen.


Beetje bij beetje werden keuken en interieur verfijnd. De evolutie ging snel toen zoon Sergio zich aan de zijde van vader installeerde. Sergio was afgestudeerd aan de Brugse koksschool Ter Groene Poorte.


Knack: “Aanvankelijk waren het vooral Belgen (lees: Vlamingen) die kwamen. Recentelijk verwierf Oud Sluis een tweede Michelin-ster en die trekt nu ook heel wat Nederlanders over de drempel”. Nederlanders zijn dus grotere snobs dan Vlamingen…

Het parcours van Sergio is indrukwekkend. Hij heeft onlangs wel een belangrijke wijziging in een van zijn vennootschappen doorgevoerd. De vrij recente vennootschap SH19SHOP.COM werd onlangs gewijzigd in Sergio Herman Hospitality (SHH).

SHH heeft nu als doel “het verlenen van advies en ondersteuning inzake het uitbaten, beheren en controleren van horecazaken”. De onderneming werd ook naar het Brugse overgeheveld. En bij die transformatie werden ook twee soorten aandelen gecreëerd. Dat wijst op een ambitieuze bedrijfsstrategie waarbij investeerders kunnen instappen in de holding van Sergio. Financiële gegevens zijn er voorlopig nog niet van deze vennootschap.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More