Sharon Stone moet niet lang nadenken over wie de beste kusser is

Stone klapt uit het (fictie) bed.

 

In de talkshow ‘What happens live’ vroeg een onbekende beller schaamteloos aan Sharon Stone welke filmkus de slechtste uit haar carrière was. Beetje tricky zo’n vraag, want met haar antwoord zou ze wel eens op lange … tenen kunnen trappen. Stone gaf echter wel antwoord, maar omzeilde de vraag met een handigheidje en zei dat al haar filmussen na de kus van De Niro maar een beetje ‘bleikes’ waren. Met andere woorden de Robert is de beste filmkusser van de club? Yep!

“Bob was met afstand de beste kusser”, aldus de actrice. De twee waren gespeeld intiem in de film casino uit 1995. Een film waarin Stone overigens een bom van een wijf – excuse our French – neerzette.

Het zou echter wel kunnen dat haar mening beïnvloed is door haar adoratie voor De Niro. “Hij was de acteur die ik het meest bewonderde. Alleen al aan tafel met Robert De Niro zitten en me goed houden was iets waar ik al mijn hele carrière van droomde.”, aldus Stone. “Misschien was het dus omdat ik hem zo hoog had zitten, maar dat was het ultieme kusmoment voor mij.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More