Shoot: Shana Sonck

“Seks in een kampioenentruitje? Zonde van het shirt!”

Van de schlagerwereld naar de Slachter van de Ghelamco Arena: het lijkt misschien een grote stap, maar Shana Sonck (23), vriendin van AA Gent-aanvaller Laurent Depoitre, maakte de overgang zonder verpinken. Al had ze na de kampioenenwedstrijd van de Oost-Vlamingen wel de nodige moeite om haar Buffalo in te tomen tussen de lakens: “Hou zo’n spits maar eens in bedwang na zo’n euforisch moment!”

Zware nacht vol champagne
“Tijdens de kampioenenmatch zaten we met alle spelersvrouwen samen te supporteren. Door de nervositeit zijn er veel kunstnagels gesneuveld! (lacht) De ontlading na de wedstrijd was enorm: we zijn met alle spelersvrouwen zwaar in de champagne gevlogen. Het was een van de zwaarste nachtjes uit mijn leven!”

Stoute dromen van leerlingen
“Momenteel zoek ik werk als lerares lichamelijke opvoeding. Al vrees ik dat enkele van mijn toekomstige leerlingen weleens een P-magazine gaan openslaan en mij in bikini of lingerie zullen zien staan. Misschien kom ik dan in hun stoute dromen terecht. Ach, ze moeten zich vooral niet te veel illusies maken!” (lacht)

Verkleedpartijtjes
“Seks in Laurents kampioenentruitje hebben we niet gehad. Ik vind het veel leuker om helemaal niets om het lijf te hebben wanneer we elkaar verwennen. Niet dat ik niet van een verkleedpartijtje op zijn tijd hou, maar na onze titelviering zou er waarschijnlijk niet veel van het shirt overgebleven zijn. Hou zo’n spits maar eens in bedwang op zo’n euforisch moment.” (lacht)

Lees verder in P-magazine, ook beschikbaar op Android en iPad.
Foto: Sigfrid Eggers
Tekst: Jelle Verstaen