Ai, ai, ai, wat lezen we nu allemaal op de Waalse nieuwssite Sudinfo.be?

Eind oktober was Luik nog wereldnieuws omdat het dé coronahotspot van België was en de hoogste coronacijfers van Europa had. Gelukkig zijn de cijfers ondertussen terug wat gestabiliseerd en lijkt ook in Luik de daling van het aantal bezette ziekenhuisbedden ingezet.

Tijdens de naweeën van deze crisis lijkt de recente actie van Chloé Saive – een voormalige Miss Luik – voor flink wat ophef te zorgen. Echte mis(s)toestanden, zeg maar.

De charmante juffrouw was namelijk van mening dat mooie mensen in deze moeilijke tijden een tikkeltje meer mogen dan het normale werkvolk. Ze had samen met haar BFF’s een dure kledingzaak afgehuurd in Luik om eens goed te shoppen gepaard met de nodige bubbels en uiteraard selfies.

Maar nadat ze de filmpjes van dit losbandig shopgedrag op haar Instagram had geplaatst, was het hek van de dam. Meteen werd ze erop gewezen door haar volgers, dat niemand er een mondmasker droeg en dat de nodige afstandsregels niet werden gerespecteerd.

Saive besliste snel haar filmpjes offline te halen, maar kon niet voorkomen dat enkele screenshots de Waalse media haalde. De winkelketen heeft ondertussen de manager van de zaak op de vingers getikt.

De jongedames riskeren op hun beurt een fikse boete te krijgen.

Oh girls just wanna have fun? Kan zijn, maar eerst leren om geduld te hebben, dames!

1

Image 1 of 4

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."