Een goede sekspop is als erwtensoep: als ze begint te pruttelen moet de worst erin.

Maar met zoveel siliconen erotische dames op de markt, welke te kiezen? De tijd dat we er een fietspomp moesten bijhalen voor een passionele nacht, is al even voorbij. Tegenwoordig zijn ze voorzien van een artificiële intelligentie chip die voldoet aan alle eisen voor jouw harde schijf. Het gamma liefdespoppen op de markt wordt alsmaar veelzijdiger. De nieuwe generatie is gemaakt uit siliconen die even zacht aanvoelen als levende mensenhuid en hebben een mechanisch skelet dat in al jouw favoriete standjes kan worden gemanoeuvreerd. En dat allemaal zonder haar vooraf een aspirientje aan te bieden.

Aan die ijskoude staar valt weinig te doen, maar de rest van deze Smart Doll van Kingmansion voelt wel heerlijk warm aan. Dit dankzij een ingebouwd verwarmingssysteem dat je net zoals je centrale verwarming thuis, kan bedienen via je een app. Je kan echt spreken van koortsachtige liefde daar de temperatuur kan stijgen tot maar liefst 40 graden Celsius.

De stoïcijnse dame in kwestie kan ook praten en reageert zelfs wanneer je haar streelt over d’r gevoelige plekken. Ze zal je uiteraard niet vragen de vuilniszakken buiten te zetten, maar eerder aanmoedigen het liefdesspel op te drijven. De software biedt de keuze aan tussen allerlei vrouwenstemmen, gaande van dominant tot speels.

Hoeveel mag deze hitsige chauffage dan wel kosten? Wel, voor 1000 euro heb je deze pop al van 158 cm groot.

Toekomstige eigenaars weten dus dat na hun werk er een warm nestje op hun wacht.

1

Image 1 of 4

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."