Snap’s eerste hardwareproduct heeft zijn weg naar Europa gevonden: de bril met ingebouwde camera! De makers van Snapchat verkopen deze brillen via Snapbots, wat eigenlijk grote gele automaten zijn. De eerste staat in the London Eye. Allen daarheen?

Wel, Snap heeft de gewoonte de automaten om de paar dagen op een andere plek te zetten, dus speciaal daarvoor naar Londen reizen lijkt ons een brug te ver. Te meer omdat u er een kan bestellen via de website van Spectacles zelf. En anders vindt u nog altijd automaten in Barcelona, Parijs, Berlijn of Venetië. Keuze te over.

De Spectacles kunt u al uit de automaat halen voor 130 pond, maar wat kunt u ermee doen? Naast video opnemen en op uw smartphone zetten via de Snapchat-app, kan de bril ook dienen om uw smartphone op te laden – een extra batterij dus! De camera is niet zo goed als die van een high-end smartphone, maar goed genoeg voor kleine snaps, zeg maar.

Laat u uw creatieve kant los via de Spectacles? Wij bekijken het nog even vanop afstand van achter onze analoge zonnebril.

https://www.youtube.com/watch?v=XqkOFLBSJR8

Gepubliceerd door Bert Pichal

Houdt van Belgische bieren, bordspelen en de Backeljau's.