Je bent geboren met twee linkerpoten en een afdaling van de piste op skilatten is gegarandeerd een terugkeer naar huis in het gips?

Dankzij de Bobsla kan je genieten van sneeuw, snelheid en je moet er geen calorie voor verbruiken, want je zit namelijk lekker comfortabel in een elektrisch wagentje met rupsbanden. Het geniale voertuig is ontwikkeld door Bobsla GmbH, zij staan er om bekend voertuigen te ontwerpen waar iedereen plezier aan heeft, ook voor zij met lichamelijke beperkingen.

De Bobsla kan je volop uittesten in het Oostenrijkse skigebied Obergurgl-Hochgurgl, die er een hele reeks hebben aangeschaft. Een goede investering , zo blijkt, want de tickets (19 euro) om er eens een ritje mee te maken, vliegen over de toonbank. Het is dan ook kicken op de Bobsla. De elektromotor van 12 kW heeft een flink aandrijvingsvermogen, terwijl de rupsbanden het mogelijk maken om zeer scherpe bochten te maken. Het besturingssysteem is vrij eenvoudig en bestaat slechts uit twee hendels. En met een topsnelheid van 30 km/u geef je alle snowboarders de vinger.

Wedden dat iedereen tijdens de wintervakantie BOB wil zijn?

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."