“Sophie Wilmès is een takkewijf.”

Jean-Marie Dedecker geeft een verpletterende stand van zaken.

Jean-Marie Dedecker heeft een directe vorm van communiceren. In zijn ippon-taal is hij niet mals voor het relanceplan van de regering. De burgemeester van Middelkerke laat zich denigrerend uit over het beleid dat ons land na de Covidcrisis weer op de rails moet krijgen.

“Dansen op een trouwfeest mag niet maar met 400 mensen in een vliegtuig mag wel. Het zijn gewoon absurde regels”, zegt hij in De Zondag en vat het federale beleid samen als “wispelturig en dwaas”. Dedecker pleit ervoor om de gemeenten meer volmachten te geven zodat er maatregelen op maat kunnen worden genomen. Diegenen die verantwoordelijk zijn voor het debacle rond de mondmaskers, horen voor Dedecker thuis in de cel. Sophie Wilmès (MR) is er daar alvast één van. “Dat takkewijf toont alleen maar minachting voor de Vlamingen”, zegt Jean-Marie subtiele wijze. Maar ook Maggie De Block (Open Vld) en viroloog Marc Van Ranst moeten van Dedecker ontslag nemen wegens schuldig verzuim en het misleiden van de bevolking over de mondmaskers.

Jean-Marie Dedecker roept op om op 8 november verkiezingen te organiseren. “Dan kunnen we op 15 november – koningsdag – de Vlaamse onafhanelijkheid uitspreken.”

Duidelijk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More