Arme Stenn…

Of wij fan zijn van Love Island? Laten we zeggen dat we met verwachtingen tussen Temptation Island en Ex On The Beach Double Dutch zaten en we momenteel ergens zitten tussen Blind Getrouwd en Sturm der Liebe. We voelen ons een beetje bedrogen. En wie zich ook bedrogen mag voelen is Stenn. De jonge naïeveling loopt met zijn twee voeten los in het web van de dodelijk verleidelijke Cheyenne Ciani, Chey voor de vrienden en ex van niemand minder dan Lewis Hamilton. In vergelijking met Lewis, echt wel arme Stenn. 

Dat is ook de pa van Stenn niet ontgaan. Hij kan het dan ook niet laten om zijn ongezouten mening over de tortelduifjes te geven. “Als vader zijnde van Stenn hoop ik dat mijn zoon eindelijk inziet dat ze een spel speelt met hem”, schrijft hij een tikkeltje teleurgesteld in zijn jongen. Chey wordt verdacht niet voor de liefde in Love Islands villa te zitten maar vooral om bekendheid te vergaren. 

Ok, Stenn is nog jong en als je zulks vlees zich voor je werpt, kan je wel eens een moment van zwakte optekenen. Als we even door de Instagram van Chey scrollen, kunnen we het hem wel vergeven, nietwaar?

1

Image 1 of 19

Foto’s: Instagram