Splinternieuwe Q3 staat te roesten op parking supermarkt

Een splinternieuwe Q3 van Audi staat al weken eenzaam op de parking van een supermarkt in de Vlaamse rand rond Brussel. Een belangrijk detail: de zwarte Audi heeft een wielklem aan het linkervoorwiel.

Op de zijruit een document: “Deze wagen heeft een wielklem (uiteraard, het is het eerste wat opvalt). Om deze wielklem te laten verwijderen, gelieve contact op te nemen met de politie van deze gemeente.”

Een merkwaardige zaak. De politie wil geen details geven. Feit is dat er diverse creatieve en goedkope manieren zijn om dit ‘probleem’ op te lossen. Maar we willen de eigenaar uiteraard niet te veel op ideeën brengen.

Een politieman van een andere zone: “De wielklem kan voor tal van redenen worden aangebracht. De meest courante is voor niet-verzekering, maar ook wagens zonder geldig keuringsbewijs of bestuurders met achterstallige boetes, riskeren hun wagen tijdelijk te verliezen. In principe krijgen ze dan een maand de tijd om alles in orde te brengen. Gebeurt dat niet, dan wordt hun wagen in beslag genomen. “

In dit geval is het vreemd dat de wagen al meer dan een maand op de parking staat. Zouden ze bij de politie de wagen vergeten zijn?

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More