Start 2020 met een knal…en nog een knal….en nog een knal….

De organisators van het concept ‘Sex Island’ zijn geen onbesproken blaadjes. Een tijdje geleden dachten ze het ‘gat’ in de markt gevonden te hebben, maar wel eentje met Latina roots. Het was een meerdaagse sekservaring gevuld met drank en drugs op een Colombiaans orgie-eiland en dat voor een luttele prijs van 5000 euro. Condooms, alcohol en eten in de prijs inbegrepen. Dertig gasten krijgen zestig dames van exotische afkomst ter beschikking,  twee voor elk dus, maar ruilen is een optie. En alles netjes in een wettelijk kader.

Hetzelfde principe willen ze nu toepassen in de meest extravagante stad ter wereld, namelijk Las Vegas. Voor een prijs van 4500 dollar (4000 euro) kan je van 31 december tot 3 januari alles doen met twee dames naar keuze wat het daglicht niet verdragen kan. Prostitutie in je reinst vorm, maar volgens de organisatie is er geen sprake van mensenhandel, nemen alle vrouwen uit vrije wil deel, zijn ze allemaal meerderjarig en grondig getest op allerlei geslachtsziektes. De feestvierende dames komen voornamelijk uit Colombia, Brazilië, Puerto Rico en andere Zuid-Amerikaanse landen.

Maar ook je libido moet af en toe eens herladen, dus tussen de rampetamp-sessies door kan je ook gratis genieten van een ritje met een quad in de omliggende woestijn, paardrijden, holografisch concerten en uiteraard je kans eens wagen in één van de vele casino’s.

Een ticketje bestellen doe je hier. De vlucht naar Las Vegas is niet inbegrepen in de prijs, maar eens je gearriveerd bent aan de luchthaven, staat er wel een helikopter op je te wachten die je transporteert naar je fantasie der vleselijke lusten. Je gaat dus al van de grond zelfs voordat het feest begint.

Wedden dat er dan ook om klokslag 00u00 op 31 december wreed op je feesttoeter geblazen wordt?

Het promo-filmpje van vorig jaar liegt er alvast niet om.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."