Dat we dit in een Nederlandse krant moeten lezen!

Het Marokkaanse parlementslid Latifa El Hammoud – verbonden aan de politieke partij Authenticiteit en Moderniteit (PAM) en lid van een commissie voor Marokkanen in het buitenland – waarschuwt op haar Facebook voor de escalatie van het aantal infecties onder de Marokkaanse burgers die in België wonen.

“Het aantal Marokkanen in Brussel is ongeveer vierhonderdduizend burgers, wat een derde van de hoofdstadsbewoners is. Er gaat geen dag voorbij dat we niet horen van doden onder hen, vooral van de eerste bastaard die dagelijks door het verdomde virus wordt geoogst, hoewel Covid geen onderscheid maakt tussen jongeren en oude mensen. Reanimatieafdelingen in ziekenhuizen gestationeerd in de hoofdstad zijn vol met de laatste, en de meeste patiënten komen uit onze Marokkaanse gemeenschap”, aldus de vertaling op Facebook van de ‘Belgische’ Lafita die in het Arabisch schrijft.

Er rust in ons land nog altijd een politiek correct taboe op het benoemen van problemen als het allochtonen betreft. Het verwonderde ons dan ook niet om het nieuws via de Nederlandse pers te vernemen.

Op de Nederlandse nieuwssite ‘bladna.nl’ lezen we dat de er op de intensive care voornamelijk Marokkaanse coronapatiënten liggen. Volgens Lafita  heerst er onder de Marokkaanse gemeenschap paniek en dat er een gebrek is aan exacte cijfers.

بلجيكا تحذو حذو فرنسا وبريطانيا ودول أخرى بالقارة العجوز لتقرّر الدخول في الحجر الصحي الشامل في كامل ترابها إبتداءً من…

Geplaatst door Latifa El hammoud op Zondag 1 november 2020