Oké, toegegeven de Battle of Winterfell voldeed niet aan iedereens verwachtingen, maar met nog drie afleveringen te gaan is de strijd bijlange nog niet gestreden.

Uniek aan dit Game of Thrones-seizoen is dat vele fans weigeren om de eindconclusie op hun eentje kijken en dit liever in het bijzijn doen van een grote groep, al was het alleen maar voor de sfeer. Echte liefhebbers van de serie tutten zich helemaal middeleeuws op, om zo fel mogelijk te lijken op hun favoriete personage.

Maar wat met je kwispelende vriend? Want ook hij heeft iemand om voor te juichen op het westelijke continent Westeros. Denk maar aan de witte wolven Ghost en Nymeria. In dat geval kan jij je huisdier transformeren tot de nobelste hond van het park, dankzij het Dog Knight Armor. Een aluminium harnas en wapenuitrusting op maat gemaakt voor honden met een gewicht rond de 20 kg. Pech dus voor je chihuahua.

De prijs echter is niets om naar te blaffen: 350 euro.  Of Tyrion Lannister model heeft gestaan voor het pantser is niet geweten.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."