Stop met zoeken: dit is het meest hilarische Belgisch kampioenschap ooit (video)

Een meeuw wordt nogal scheef bekeken in België. Op zoek naar voedsel pikken ze plastic vuilniszakken kapot en daarnaast bevuilen ze daken, auto’s en trottoirs met hun uitwerpselen.

Maar net als de wind en de golven hoort het gekrijs van de meeuwen nu eenmaal bij de sfeer van de kust. Om het imago van de meeuw een positieve draai te geven, organiseert Claude Willaert het allereerste kampioenschap meeuwenschreeuwen. Het doel is vrij simpel: de keel schrapen en zo goed een meeuw proberen te imiteren.

Het kampioenschap zal doorgaan op zondag 18 maart om 16.30 uur in café De Gerockten Hoarinck in De Panne. Een professionele jury waaronder de verantwoordelijke van het Vogelopvangcentrum in Oostende, beoordeelt de deelnemers en geeft punten op zowel het geproduceerde geluid als op de inleving. Inschrijven kan nog via bkmeeuwenschreeuwen@gmail.com.  Gelieve de schoonmoeder wel eerst op voorhand te verwittigen wanneer u haar inschrijft.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More