Straffe madam zorgt voor snelste K.O. ooit in het vrouwenboksen (video)

De 28-jarige Amerikaanse Seniesa Estrada heeft niet voor niets als bijnaam Super Bad.

Vorige vrijdag schreef ze geschiedenis door de snelste overwinning aller tijden in het vrouwenboksen op haar naam te schrijven. In het Fantasy Springs Resort Casino in Indio sloeg Estrada al na zeven seconden haar opponente Miranda Adkins de lichten uit.

In tegenstelling tot Estrada – die al op haar achtste begon te boksen en een reeks van 18 overwinningen op rij heeft – is de 42-jarige Adkins pas op een leeftijd van 39-jaar begonnen aan haar bokscarrière. Voor deze wedstrijd had ze de ring nog maar amper vijf keer betreden en steeds tegen amateurs.

Dus de uitslag van deze wedstrijd stond allang in de sterren geschreven – en dat was wat Adkins ook precies zag na enkele luttele seconden.

Estrada behield met haar overwinning haar ongeslagen status. De interim-kampioene bij de WBA en silver-kampioene bij de WBC, reeg zo haar negentiende overwinning aaneen.

“Op het moment dat ik de ring betrad liet ik mijn stoten gaan en ik kon niet stoppen. Ze wil mij ook pijn doen dus daarom ging ik direct voor de knock-out”, aldus Estrada.

Ondertussen krijgt de organisatie ook de wind van voren. “Een woeste leeuwin vs. een mak lammetje”, klinkt het op de sociale media.

 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More