Samen herinneringen ophalen…

Tram 4 nadert en dat doet het sexy popzangeresje uit de Nineties en Nillies met weemoed terugdenken aan lang vervlogen tijden. Zo is haar album ‘Stripped’ achttien jaar geleden uitgekomen en dat was hét moment om van braaf popsterretje te transformeren naar een wellustige nymfomane. Ze vraagt naar aanleiding van deze verjaardag haar volgers op Instagram dan ook hun favoriete ‘Stripped’-moment te delen. 

Op vele foto’s stond Aguilera in die tijd (half)naakt al ontkende ze dat dit een publiciteitsstunt was. Integendeel, ze vertelde dat dit dichter bij haar persoonlijkheid stond dan haar imago uit 1999. “Ik hou van seks, het is leuk… ik hou ervan om ermee te experimenteren. Ik wil het zo vaak mogelijk proberen. Het zou verkeerd zijn om dit deel van mijn persoonlijkheid te verbergen. Ik hou ervan om sexy maar sterk tegelijk te zijn.”

Een imageswitch die haar geen windeieren legde, want met meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren kon je al wel eens een stripnummertje opvoeren, nietwaar? Ook wij kijken graag mee terug en naast wat foto’s die we op haar socials terugvinden, gaan we ook lekker nostalgisch kijken naar ons favoriete nummer uit deze periode. Enjoy! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram