Het online evenement DC Fandome is achter de rug.

De honger van vele DC-fans werd meteen gestild en het overvloed aan nieuwe trailers en achter de schermen beelden zorgen zelfs voor een indigestie. Teveel om op te nemen in één keer. 

De trailers en kleine piekmomentjes van Zack Snyder’s Justice League, The Suicide Squad, Wonder Woman 1984, The Batman, Black Adam en Aquaman 2 waren natuurlijk op filmgebied de hoogtepunten. Maar ook in het gamewereldje heeft DC ondertussen gemerkt dat er aardig wat geld te rapen is.

Zo heeft ontwikkelaar Rocksteady de game Suicide Squad: Kill The Justice League onthuld tijdens DC Fandome.

Een multiplayer third-person shooter, waarbij bekende personages van de Suicide Squad in hun eentje of maximaal met zijn vieren de game kunnen doorlopen. Als je alleen speelt, worden de overige Squad-leden bestuurd door bots. De game speelt zich af in enorme grote fictieve stad Metropolis, die deels verwoest is door de slechterik Brainiac .

Normaal een fluitje van een cent voor Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark om af te rekenen met de soldaatjes van Brainiac. Maar de superschurk bezit deze keer over een troef van superkwaliteit. Kal-El beter bekend als Superman staat onder zijn invloed en dat is een tegenstander van formaat voor deze bende losgeslagen gekken.

De game staat gepland voor 2022 en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."