Touchdown…

Mannen die van wat ruigere sporten houden, hebben vandaag met stip in hun agenda genoteerd. Het is Super Bowl Sunday, oftewel de grote finale van het Amerikaanse Football,  wereldwijd gekend als de ‘NFL’. Voor deze drieënvijftigste editie nemen de New England Patriots en de Los Angeles Rams’het tegen elkaar op voor een plaatsje in de geschiedenisboeken. Voor de Patriots tevens de kans om hun verloren finale van vorig jaar eindelijk uit het geheugen te wissen. 

Misschien nog wel belangrijker dan de sport zelf, is de show. De duurste commercial, de grootste Half-Time Show enzovoort, dit jaar met rekels als Maroon 5, Travis Scott en Big Boi: het kan niet groots genoeg zijn. Gezien de hele #metoo-affaire zullen de organisatoren dit jaar, in tegenstelling tot het verleden, geen schrik moeten hebben op een blote borst die stiekem komt piepen (Janet Jackson & Justin Timberlake, nvdr).

Maar we leven op hoop. Wie weet onthult één van de cheerleaders die zich net iets te enthousiast uitleeft bij de zoveelste touchdown, iets meer dan oorspronkelijk gewild. En over cheerleaders gesproken: tik op Instagram de hashtag ‘sexycheerleader’ maar eens in en je krijgt dit.

Was het elke week maar Super Bowl Sunday…

1

Image 1 of 30

Credits: Instagram