Superdruk najaar op Sporza TV

Tv-kijkende sportliefhebbers krijgen dit najaar een overaanbod voorgeschoteld op Sporza, en dan vooral omwille van de door corona uitgestelde wielerwedstrijden, met de Tour de France in september en de voorjaarsklassiekers in oktober.

De late Sporza-zomer opent op 1 augustus met de voetbalbekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp. Diezelfde dag wordt ook de Strade Bianche, de wielerkoers over de Toscaanse witte wegen, uitgezonden.

Op 29 augustus gaat dan de Ronde van Frankrijk van start, en dit dan tot 20 september. Het commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer zal dit jaar vanuit de studio in Brussel komen, Renaat Schotte en Carl Berteele zullen de ritverslagen becommentariëren vanop hun vertrouwde motor in de koers. Op zondag 20 september, de slotdag van de Tour, gaat in het Zwiterse Martigny het WK Wielrennen van start, en dit tot 27 september.

Oktober wordt dan de maand van de grote klassiekers, met als toppers de Ronde van Vlaanderen op 18 oktober en Parijs-Roubaix op 25 oktober. Zet die biertjes en die borrelhapjes maar klaar in de TV-zetel…

 

 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More