De vraag die brandt op ieders lippen…haalt het flesje het einde van de uitzending?

Hebben jullie ook genoten van de eerste aflevering van Temptation Island? Laat het ook er maar af, wij in ieder geval niet. Er was geen hol te beleven. Neem nu het koppel Sydney en Demi. Niet dat we bezig zijn of Sydney of Demi de scheve schaats gaan aanbinden: de vraag is niet of dat gaat gebeuren, wel wanneer het zal gebeuren. Niks verrassends en niks spannends dus. We moesten dus op zoek gaan naar ‘randanimatie’ om ons gedurende de eerste twee afleveringen bezig te houden. Ons oog viel op  de exorbitante hoeveelheid parfum die Sidney sprayt. De vraag die op onze lippen ligt en we wel eens wilden gaan onderzoeken was dan ook: haalt zijn voorraad het einde van het programma?

Voor zij die het gemist hebben: net voor Sidney zichzelf ging voorstellen aan de (knappe?) verleidsters die zijn relatie gaan testen, besluit hij zich extra op te maken op zijn kamer. Als de helft van een koppel moet hij zich toch volledig uitdossen om te laten zien aan die meute poppen dat hij vooral ‘niet’ te krijgen is. Hij haalt er zijn flesje – of zeg maar fles – parfum bij en start met sprayen. We konden onze ogen niet geloven en spoelden wel drie keer terug om te kijken hoeveel keer de dekselse Sidney op de ‘spray-knop’ drukte. Zowaar 25 sprays de eerste keer, en meer nog, 30 keer de tweede keer. 

Op onderzoek dus. We gaan ervan uit dat Sydney met zo’n spray-fobie wel een flacon van 100 ml in zijn toilettas heeft zitten. Als je dan gemiddeld 27 sprays per beurt nodig hebt, hoe lang doe je dan met een flacon van 100 ml?

Op het wereldwijde web vinden we terug dat je gemiddeld 1.470 sprays uit een flesje van 100ml krijgt. Deel je die 1.470 door 27, dan kom je op een aantal van 54,4. Met andere woorden: het flesje is na goed 54 keer helemaal leeg. In geval van Sidney, die minstens twee keer per dag sprayt, kom je na 27 dagen zonder geurtje te vallen.

Conclusie: Temptation Island duurt 15 dagen, dus als er toch een beetje verstand in Sydney’s hoofdje zit en een fonkelnieuwe flacon op het vliegtuig richting Thailand heeft meegenomen, gaat hij het niet geurloos halen. Zijn relatie daarentegen…

En nu maar hopen dat we volgende week kunnen schrijven over die scheve schaats… #guiltypleasure

Bron: JFK