Vergeet 2020.

Het is niet alsof de resterende maanden van dit helse jaar nog beterschap gaan brengen. Neen, laten we vooruit kijken naar 2021 en met een schone lei beginnen.

Hoe schoon precies? Wel, vrouwelijk schoon zo stralend dat je er automatisch een vis wil door fileren. Klinkt als onzinnige praat? Perhaps, maar niet als we het over volgende kalender hebben.

Want de nieuwe Sexy Karper Kalender 2021 van Carponizer is uit. Ook nu zijn de makers er weer in geslaagd om twaalf prachtige dames met minstens zo fraaie karpers op een spannende, uitdagende maar tegelijkertijd ook stijlvolle manier haarscherp vast te leggen.

De kalender is een bedenksel van de 30-jarige Hendrik Pöhler, die ‘m met zijn bedrijf Carponizer eind 2013 voor het eerst uitbracht. Het idee ontstond – hoe kan het ook anders – langs de waterkant. “Ik kan me de dag nog goed herinneren waarop ik aan het vissen was met een vriend, toen er naast ons twee mooie meiden aan het hengelen waren. Toen besloot ik de kalender te gaan maken“, aldus Pöhler.

Kijk, van zo leuk nieuws… daar gaat onze dobber meteen van onder water. Je kan hier een exemplaar aan de haak slaan voor slechts 19 euro.

Beneden enkele voorproefjes, alsook foto’s van vorige jaren. Kwestie van een beetje lokaas te gebruiken.

1

Image 1 of 10

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."