Censuur van de bovenste plank…

Het blijft een eindeloze discussie. Wat mag er nu wel of wat mag er nu niet op social media als smoelenboek, Instagram of Tik Tok. Nochtans zijn de regels vrij duidelijk: 

We staan geen seksueel expliciete of bevredigende inhoud toe, inclusief geanimeerde inhoud van deze aard. We staan uitzonderingen toe rond naaktheid en seksueel expliciete inhoud voor educatieve, documentaire, wetenschappelijke of artistieke doeleinden.

Alleen interpreteren puriteinse kerels op social media dit enigszins anders dan hoe een gezonde virale man of vrouw dit interpreteert. Onder het motto ‘we maken content voor het publiek dat ook naar Tik Tak kijkt’, censureren ze veel meer dan wat hun eigen regels voorschrijven. Zo ook de video’s van een heupwiegende sexy blonde stoot als Tammy Hembrow.

De 26-jarige blondine, goed voor 11 miljoen volgers op Insta en dik 200.000 op Tik Tok, is niet bepaald een heilig kwezeltje en haar dansjes in lingerie halen helaas niet lang het Tik Tok-scherm… tot Tammy’s grote ergernis. Gelukkig blijven er nog wel een paar ongecensureerde foto’s op Instagram over.

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram