Prins Sjarel mag na 71 jaar koninkje spelen.

Ze hebben er een handje van weg bij de Windsors om stokoud te worden en de konkinklijke fakkel pas door te geven als ze erbij neervallen. Corona heeft nu echter voor een versnelling gezorgd in Londen, want de 94-jarige queen komt nog altijd haar kot kasteel niet uit.

En dus mag het zooneke de gasten ontvangen. Donderdag was het de Franse president Macron die zich moest bedwingen om de tampon-prins de hand te schudden (corona-verbod). Je weet wel, het tampon-incident destijds? De afgeborstelde Windsor-prins die Diana bedroog met die taart van een Camilla en haar telefonisch liet weten dat hij haar tampon wilde zijn. Het was in 1992 dat de Britse tabloidpers het gesprek tussen de prins en Camilla publiceerde. Het gesprek dateerde toen al van drie jaar eerder, van toen Charles nog deed alsof Diana de liefde van zijn leven was. Gekke Sjarel zei toen tegen Camilla “te willen reïncarneren als haar tampon”.

Na de dood van Diana heeft Charles haar daadwerkelijk mogen tamponeren en ondertussen is Camilla aanvaard in het kasteel.

Eind goed, al goed.