‘t is nogal een cinema.

Gisteren werden Tanja Dexters en haar vriend, die een garage uitbaat, in de boeien geslagen en meegenomen voor een urenlang durend verhoor. Er werden ook enkele auto’s in beslag genomen: de politie zou namelijk op zoek geweest zijn naar cocaïne die in autobanden verstopt zou zitten. Uiteindelijk hebben ze niks gevonden.

Ook al zullen de speurders zoeken tot ze een ons wegen: ze zullen volgens Tanja Dexters ook niks vinden. Dat liet ze via haar Instagram weten: “Inval en arrestatie op basis van jaloerse roddels! Ik herhaal, op basis van roddels! De wereld is gek geworden.”

“Laat mensen die gelukkig zijn met rust. Ga op zoek naar je eigen geluk in de plaats van dat van anderen kapot te maken. Zielige wereld. Gelukkig waren de kinderen niet thuis. Besef eens dat wij ook een leven hebben, imago, kinderen, werk, mensen te werk stellen die ook een gezin hebben.”

“Wat een cinema allemaal en dat voor helemaal niets, bedankt!”

“En dan maar weer wachten op de volgende cinema. Ben benieuwd wie er weer met een fantastisch scenario komt. En nog eentje voor de jaloerse en zielige negatieve reacties.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.