Als jij niet weet wie Amber Luke is, dan is de kans groot dat jouw internetgeschiedenis niet op dagelijkse basis verwijderd wordt.

Ze is namelijk een erotisch Instagram-model, maar niet eentje van het alledaagse type. Ze was was amper 16 jaar toen ze opeens besliste de ene lichaamsmodificatie na de andere te doen. Het leverde haar de bijnaam  ‘Blue Eyes White Dragon’ op.

Jammer van dat schattige snoetje en het vooruitzicht van een mooie prachtige  jongedame in wording, want Amber is nu op haar 25ste haast onherkenbaar geworden.

In die negen jaar heeft ze maar liefst 24.000 euro uitgegeven aan meer dan 50 tatoeages, chirurgisch gemodificeerde oren, een gespleten tong, getatoeëerde oogballen en een paar hoektanden waar Dracula jaloers op zou zijn. Hallo ouders? Hallo chirurg? Hallo kinderbescherming? Niemand thuis blijkbaar, want ons Amber mocht al die tijd haar vrije gang gaan.

Haar oogballen liet ze trouwens blauw tatoeëren, ondanks het grote risico om permanent blind te geraken. “Dat was heel intens. Na veertig minuten was de klus geklaard, maar het deed enorm veel pijn. Mijn ogen werden opengehouden en intussen werd er met een spuit inkt geïnjecteerd. Dat gebeurde vier keer per oog, ik heb drie weken lang geen steek kunnen zien”, aldus draakje.

“Maar ik heb nergens spijt van, ik ben verliefd op mijn uiterlijk”, klinkt het.

Dat kan wel zijn, miss Luke. Nochtans spreekt je gezichtsuitdrukking boekdelen bij het onderstaande filmpje. Hierin laat ze een tatoeage zetten op een zeer intiem plekje waar de zon zelden schijnt.

Haar ‘butthole tattoo’-video voor het erotische YouTube-kanaal Alt Erotic’s staat daarmee op 4,6 miljoen views en meer dan 1800 reacties. Zelden gezien voor een tattoo-video.

“Het was een zeer pijnlijke ervaring, maar tegelijkertijd zeer intrigerend. Het moeilijkste gedeelte aan deze ervaring, was om geen windje te laten in het gezicht van de tattoo-artiest”, laat de kleurrijke figuur weten.

Wat de bewuste tattoo uiteindelijk inhield, daar hebben we het raden naar. Die ontdekking is alleen voorbehouden voor de vriendjes van Amber, die er van houden om een entree te maken via de achterdeur.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."