Ork, ork, ork… soep eet je met een… ?

Tja, of het nu een lepel is of een vork, elke maaltijd zal een uitdaging worden bij de volgende kerel. De 41-jarige inwoner uit het kleine Braziliaanse stadje Iguatemi, heeft zijn echte identiteit nog niet bekendgemaakt.

Hij post steeds zijn indrukwekkende selfies onder de toepasselijke bijnaam ‘Orc’. Een verwijzing naar de door Sauron gemartelde en gehersenspoelde, kromme, zonlicht hatende, afgrijselijke wezens uit de ‘Lord of The Rings’-saga.

Zijn eerste tatoeage kreeg toen hij nog maar 15 was. Hij begon pas met lichaamsaanpassingen op 35-jarige leeftijd en is van plan nog wat verder te gaan. Getatoeëerde oogballen, puntige oren, opengetrokken neusgaten, piercings onder de huid, gespleten tong en als kers op de duivelse taart: een paar vlijmscherpe slagtanden. 

‘Orc,’ wiens lichaam voor 80 procent bedekt is met zwarte tattoos, liet nu ook zijn onderste hoektanden vervangen door ware ivoren slagtanden. Altijd handig als je een beetje jeuk hebt aan de neus, zeggen wij dan.  

Hij is duidelijk trots op zijn stijl en uiterlijk, maar beweert dat zijn familie en vrienden zijn beslissingen niet zo ondersteunen. ‘Mijn moeder vindt het niet leuk, mijn vader tolereert het en mijn vrienden vinden het raar’, aldus Orky McOrk.

De vraag is echter als je dit bijzonder heerschap ontmoet: wie staat er eigenlijk nu met zijn mond vol tanden?

1

Image 1 of 4

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."