Tattoo-verslaafde laat vrijwillig zijn oren chirurgisch verwijderen (foto’s)

Met een ‘Ernie, je hebt een banaan in je oor’ mopje moet je niet afkomen bij de Duitser Sandro uit Finsterwalde.

De kerel staat in de wereld van de sociale media bekend als Mr. Skull Face. Niet zomaar een willekeurig gekozen bijnaam, daar deze tattoo-freak een verlangen heeft om een hoofd te hebben in de vorm van een doodskop.

En zoals je weet, doodskoppen hebben geen oortjes. De laatste dertien jaar heeft hij maar 17 extreme lichaamsmodificaties ondergaan, waarbij de dubbele Vincent Van Gogh-operatie wel de meest opvallende was. Hij betaalde een chirurg maar liefst 6.700 euro om zijn oren te verwijderen.

Deze liggen momenteel bij hem thuis, in een bokaal sterk water. Verder heeft die gekke pruus ook implantaten in zijn voorhoofd, armen en handen. In zijn pols steekt zelfs een chip waarmee hij netjes aan de kassa kan afrekenen.

Zijn bizar uiterlijk gaf hem zelfvertrouwen, waar hij zo gedreven op zoek naar was, beweert hij. Al moet hij toegeven dat aan werk geraken een echte uitdaging is geworden.

Tja, tester worden van oorwattenstaafjes kan hij alvast op zijn buik schrijven.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More