Tatyana Beloy is goed bezig

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Tatyana wordt in 1985 geboren. In 1995 speelt ze even mee met Samson en Gert. Ze mag dan propjes gooien in de klas…

Tatyana in 2003: “Daarna heb ik nog verscheidene kleine rollen op tv gespeeld. Ik zit nu in het laatste jaar kunsthumaniora. Twee jaar geleden maakten we met vier leerlingen een eigen musical. Die kreeg toen al een prijs.”

Iets later horen we goed nieuws over Tatyana. In november van 2002 al deed ze haar auditie voor de Londense Acting School.

Tatyana in de Gazet van Antwerpen: “Ik ga de opleiding Contemporary Theatre volgen, een mengeling van zang, dans en theater, al wat nodig is voor de musical. Die opleiding is nieuw, pas vanaf dit jaar. De dag dat ik auditie deed, waren we met z’n vijfenveertig.”

Voor de jonge actrice gaat de grote droom nu pas echt in vervulling: “Maar ik heb nog heel wat papieren in te vullen. In een Engelse school moeten de leerkrachten een hoop aanbevelingen schrijven. Hier is dat niet vanzelfsprekend. Ik ben hen dan ook heel dankbaar dat ze dat voor mij doen.”

Een paar jaar later is ze terug in Vlaanderen en speelt ze Karima in de reeks Spring. Het is de start van een mooie loopbaan.

Tatyana is ook zakelijk betrokken bij de familiale vennootschap. Ze is zaakvoerder (nu: bestuurder).

Die vennootschap heeft zonet de resultaten over 2019 neergelegd. Die resultaten waren goed. Wat opvalt is dat de boekhouder wel erg veel informatie prijsgeeft over de vennootschap. Zo werd de laatste tijd vlijtig in vastgoed geïnvesteerd.

Tayana zit ook achter de vzw Supastar. Daarover is geen financiële informatie beschikbaar.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More