Temptation-Angelique geeft dubbelpikant feestje (foto)

En met dubbelpikant bedoélen we dit keer ook dubbelpikant. Tenzij ze wat anders bedoelt met ‘happy end’.

Angelique Preud’homme, die kennen we nog als verleidster in het afgelopen seizoen van Temptation Island. Haar entree daar was zo heftig, dat de mannen het daar op een lopen zetten. De Antwerpse blondine is dan ook een vat vol energie.

Enkele dagen geleden, nadat ze het nieuws las dat Bella Thorne nogal centjes binnenrijfde met haar OnlyFans-account, had Angelique zoiets van: “Dat begint wel populair te worden: misschien moet ik daar zelf ook iets mee doen?”

Nu hadden we gedacht dat ze bedoelde dat ze een OnlyFans-account zou beginnen, maar ons Angelique gaat blijkbaar nog een stapje verder dan dat.

“Als niemand anders het durft zal ik de stap maar wagen… Mijn eerste OnlyFans privé party!” En het zal er daar blijkbaar echt wel dubbelpikant aan toe gaan: “Mijn feestjes zijn zoals een film… met een happy end!” sluit ze af.

Het (eerste) feestje zal doorgaan op zaterdag 12 september. Voor tickets en info kan je volgens de affiche hier terecht.

 
 
 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More