Dat liet ze zelf Instagram-gewijs weten.

Er waren eens… vier koppeltjes die deelnamen aan het programma ‘Temptation Island’. Het beloofde meteen het saaiste seizoen ooit te worden. ‘Ons Milou’ die het echt heel moeilijk had, was zo’n beetje het spannendste dat er gebeurde.

Eigenlijk werd het spannender nà de opnames. Laura en Roger ontpopten zich tijdens het programma beiden tot kabouter Lui, maar na de opnames kwam Roger erachter dat hij wilde gaan feesten zonder Laura.

En dan waren er nog Rodanya en Morgan. Tijdens het programma gebeurde er niks, maar eens terug in Nederland ging Rodanya stiekem op hotel met verleider Danicio. En dat deden ze niet bepaald om een spelletje dammen op de kamer te spelen. Inmiddels is Rodanya wel zwanger. Van Morgan. Enfin, dat peinst ze toch. Een koppel zijn ze niet meer.

Heikki en ‘ons Milou’ – die laatste hier in een spannende fotoshoot. Milou liep in Thailand de hele tijd rond met een slipje boordevol goesting, maar toch wist ze het netjes te houden. Na het programma gingen ze even uit elkaar, maar inmiddels zijn ze weer een koppel.

Tot slot waren er Demi en Sidney. Ook zij hielden het netjes tijdens het programma. Of toch op het gebied van vreemdgaan. De Nederlandse schone leerde haar Sidney echter op een heel andere manier kennen. Sidney leed in Thailand aan chronische grote dorst. En als hij teveel gezopen had, dan smeet hij stoelen in het zwembad. Of vertelde hij aan de verleidsters dat hij al 76 deernes op zijn Charel had gevezen.

Dat zorgde voor heel wat ambras, maar toch bleef het koppel bij elkaar. Of toch nog een tijdje: Demi liet nu via haar Instagram weten dat het uit is tussen de twee. Waarom? “Het hele verhaal komt nog wel uit”, klinkt het geheimzinnig.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.