Nadat zijn verloofde, waarmee hij op z’n zachtst gezegd een stormachtige relatie had, hem de bons gaf, was hij het leven beu.

Sinds januari dit jaar vormde hij samen met Samra een koppel, sinds juli waren ze zelfs verloofd, en nu is het allemaal over en uit. “Toen ik begin juli met m’n ouders in Italië op vakantie was, hoorde ik via via dat Samra twee jongens in haar appartement had uitgenodigd en dat ze nadien nog zijn uitgegaan”, aldus de voormalige verleider in ‘Blik’.

“Zoiets doe je toch niet als je vriend zo ver van huis is? Nu, volgens Samra moest ik me daar niet druk om maken en is er niks gebeurd. Ik had moeite om haar te geloven.”

Desondanks vroeg Giorgio haar, van zodra hij terug was van Italië, haar ten huwelijk. En Samra, die zei nog ‘ja’ ook.

Wat er dan mis liep? “Vanuit het niets beweerde Samra opeens dat ik haar had geslagen. Ik had tijdens een spelletje per ongeluk met mijn arm haar kin geraakt. Samra heeft toen foto’s van haar blauwe kin naar mensen gestuurd en erbij vermeld dat ik haar had mishandeld.”

Van zodra hij besefte dat hij Samra kwijt was, wist hij het allemaal niet meer. “Ik zag geen toekomst meer. Mijn leven leek verwoest, ik wilde er niet meer zijn. Puur uit liefdesverdriet heb ik toen dertig slaappillen geslikt.”

‘s Ochtends werd hij gevonden door zijn ouders. “Ik was bewusteloos en ben in een coma beland. Die heeft drie dagen geduurd.”

Na het ziekenhuis ging het richting psychiatrisch zorgcentrum, waar hij thans nog steeds vertoeft. “Toen dagen moet ik hier blijven, maar ik begrijp die beslissing niet. Ik wil thuis zijn. Aan die therapeutische sessies heb ik niks. En weet je wat straf is? Samra heeft mij opgebeld. Ze wil op bezoek komen. Maar ik wil haar niet meer zien. Voor mij is Samra een afgesloten hoofdstuk.”

De relatie van Giorgio en Samra was dan ook een opeenvolging van bizarre feiten. Op 18 januari sloeg de vonk over tussen de twee.

In april kregen wij van een zekere Shelly het nieuws dat Giorgio zijn lief had bedrogen. Met haar nog wel. Met bewijs en al.

Daarop werden we gecontacteerd door Giorgio. Hij had zijn zevengranenknuppel inderdaad in Shelly’s honingpotje gesopt, dat gaf hij toe. Maar dat had hij alleen maar gedaan omdat… Samra hem had bedrogen met haar (ex-?)minnaar.

Tegenover sommige media verklaarde Samra vervolgens dat Giorgio loog, en dat haar voormalige minnaar niet eens in de buurt was geweest. In andere media stond dan weer te lezen dat ze troost nodig had omdat… Giorgio haar had bedrogen met Shelly – in welke volgorde is het nu gebeurd? – en dat ze troost nodig had, maar dat ze geen seks had gehad met haar ex.

Of Samra nu van bil was geweest met d’r ex of niet, ze kreeg daarvoor een flink pak slaag van Giorgio – iets dat hijzelf ook niet ontkende. Het koppel ging uit elkaar.

Maar begin mei waren ze weer samen. Giorgio had haar zijn spijt betuigd, waarna Samra inzag dat hij haar grote liefde was.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.