Ons Milou weet het allemaal niet meer zo goed, dat zagen we afgelopen vrijdag in de ‘after’-Temptation Island. Niet abnormaal dat Heikki tussendoor een ander met z’n noedel laat spelen natuurlijk.

Hoewel Milou het ‘echt heel moeilijk’ had in Temptation Island, wist ze toch de verleiding te weerstaan. Nadat een misverstand uit de weg was geruimd, vielen Milou en Heikki weer in elkanders armen tijdens het laatste kampvuur.

Groot was de verbazing, toen tijdens de aflevering afgelopen vrijdag bleek dat ze toch uit elkaar waren. “Na Temptation ging het twee maanden heel goed”, liet Milou op haar Instagram weten. “Maar toen begon ik te twijfelen, en maakte ik het uit. Waar ik nog eens een maand later weer spijt van kreeg.”

Maar Heikki, die had inmiddels een nieuw lief. “Maar toen ik zag hoeveel moeite Milou deed, heb ik die andere relatie heel even op stop gezet en het opnieuw geprobeerd met Milou”, licht Heikki toe.

Niet echt een bijster plan, zo bleek al snel. “We hadden constant ruzie en we waren allebei heel emotioneel. Na twee weken besloten we weer uit elkaar te gaan.” Heikki ging weer naar zijn ander meisje.

En nu? Nu is hij opnieuw samen met Milou. “Op een gegeven moment besefte ik dat ik echt niet zonder Milou kon. Toen heb ik de andere relatie weer beëindigd.” Thans zouden ze weer gelukkig zijn, samen.

Wie het tussendoor-lief is van Heikki? Dat zou volgens insiders ene Noor zijn. Da’s een vriendin van deze Shelly, die ook al iets heeft met (voormalige) Temptation-deelnemers.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.