Zo, die verleiders en verleidsters van ‘Temptation Island’ blijken eigenlijk peperdure prostitue(e)s.

Thans zitten we in het twaalfde seizoen van ‘Temptation Island’. Vroeger was het een kijkcijferkanon, maar dat blijkt tijdens het huidige seizoen niet meer waar te zijn. Het Nederlandse ‘Revu’ wilde weten waarom het succes van het programma taant, en sprak daarvoor met verschillende mensen. En daar zitten toch wel enkele opmerkelijke uitspraken bij.

Neem nu Jake Hampel, een manager van verschillende Bekende Nederlanders die de zaken grondig opvolgt: “Ik heb castings gedaan voor het programma en word geregeld door producent Zodiac gevraagd om geschikte kandidaten te spotten een hoop meiden die zichzelf opgeven, zijn extravagante types. Sekswerkers, erotische danseressen in clubs, bezoekers van kinky feesten,… Deelnemers doen vaak mee vanwege de roem: ze denken dat het snel geld genereert.”

Rosanna Voorwald deed maar liefst twee keer mee aan Temptation, en dat is meer dan genoeg: “Ik ben weer samen met Niels. We hebben elkaar vergeven en willen er niks meer mee te maken hebben. Ik vind het een stom programma. Het is geen realiteit. Alles gaat kapot daar. Het is best wel harteloos dat RTL bewust iets uitzendt waarin mensen elkaar ongelukkig maken.”

Ook Angela De Jong, tv-recensent voor Algemeen Dagblad, doet haar zegje: “Een goede bekende van me is ooit benaderd als verleider en hij zou grof worden betaald voor resultaat: 3000 euro voor een zoen, 10.000 euro voor een wip. De hele rel rondom De Villa (in dat programma werd een deelneemster aangerand, nvdr.) heeft natuurlijk niet geholpen, maar zo’n enorme terugval in kijkcijfers zag ik niet aankomen. Wel heb ik gehoord dat het vorige seizoen onwijs saai was. Dit seizoen zal vast nóg saaier zijn, omdat er door alle heisa geen enkele aanleiding meer mag zijn tot seksueel grensoverschrijdend gedrag.’

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.