Temptation-Giorgio lijdt aan een Disney-complex.

Na zijn zelfmoordpoging, lijkt het beter te gaan Giorgio. In 2018 was hij één van de verleiders van Temptation Island waar hij opviel als de zoete man met het ‘intelligente’ brilletje.

Giorgio is geobsedeerd door Disney en distilleert er levensbeschouwelijke lessen uit. Vooral voor ‘Belle en het Beest’ heeft de jongen een haast religieuze adoratie. Om daar uiting aan te geven, besloot hij om een tattoo van de symbolische roos uit de film op zijn gezicht te laten laten zetten.

Voor de Italiaan met het snorretje symboliseert de roos de pure liefde. Om die boodschap nog intenser over te dragen, liet hij nu een tattoo van ‘Belle en het Beest in de Duisternis’ op zijn been aanbrengen.

“Ik ben uiteraard het beest”, zegt hij. “En mijn Belle zal ooit stralen als ik haar ooit vind.” Daarmee slaat hij de nagel op de kop. We vrezen dat hij de slaagkansen om een Belle te vinden, hiermee aanzienlijk hypoticeert. Disney-poëzie werkt niet meteen verhogend op het libido bij vrouwen.

Maar hey, wie zijn wij. Giorgio laat zich niet van zijn stuk brengen en wil zelfs nog wat verder gaan in zijn Disney-geloof. Hij plant een Tatoeage van Simba en Mustafa uit de ‘Leeuwenkoning’ op zijn kuit. “Die tekening zal mijn vader en mij symboliseren”, zegt Giorgio. “Hij is mijn superheld zie je.”

Misschien toch twee keer nadenken Giorgio. Een tattoo is voor altijd. Met Dinsneyfiguurtjes op je vel, kom je nog net weg vlak na je puberteit, maar het wordt een ander verhaal als je zestig bent.