Temptation-Megan liet serieus aan zichzelf knutselen (foto’s)

Bijzondere transformatie na een paar ingrepen in Turkije.

Ze doen nog wat anders in Turkije dan op mekaar schieten. Het land van Erdogan is bekend voor zijn goedkope plastische chirurgie. Het wordt door velen als een risico beschouwd, maar de dumpingsprijzen van chirurgische pakketreizen, blijven vrouwen naar Turkije lokken. Dat het niet altijd slecht uitdraait, bewijst Megan Desaever (20) van Temptation Island 2018. De Oostendse ging er onder het mes en kocht zichzelf een nieuw gebit. Volgers op Instagram noemen haar ‘een compleet ander’. Voor sommigen is ze te veel veranderd, maar hey, ziet ze er zo niet beter uit?

Deelnemers aan Temptation Island laten zich nogal snel verleiden tot het aanpassen van het lichaam waarin ze gevangen zitten. Bij de mannen worden de anabolen net zo makkelijk doorgegeven als fillers en siliconen bij de vrouwen. Megan passeerde onlangs al een keertje bij de groteborstenfabriek, maar kon zich wonderwel inhouden bij het laten zetten van tattoos.

Megan vertrok als koppel naar Temptation Island, maar kwam zonder de Kevin terug die haar had gestigmatiseerd tot koekerond eendje. In tegenstelling tot wat iedereen verwachtte, kwam Megan sterker uit het verleidingsavontuur. Tempation Island had haar zelfvertrouwen een boost gegeven en ze ging andere looks uitproberen. Eerder al pakte ze uit met uitdagende shoots, zoals je onlangs in onze P kon zien, nu staat ze daar als ‘een andere vrouw’.

Kevin zal zich twee keer omdraaien in zijn bed als hij dit ziet.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More