Wat een steek, wat een steek.

Pommeline en Fabrizio trokken als verloofd koppel naar Temptation Island, maar blijkbaar heeft Kleurplaat daar in Thailand wel heel veel bloemetjes buitengezet. Of geplukt, het is maar hoe je ‘t bekijkt. Hij zou er wat gehad hebben met verleidster Julia, die daarna wel liet weten dat Fabrizio’s ventiel niet meteen het grootste was dat ze al in d’r handen nam. Fabrizio kreeg ook ambras met een Hollands kutwijf. Pommeline heeft nogal wat traantjes gelaten.

Naar verluidt pelt Fabrizio inmiddels noodgedwongen weer zélf zijn banaan(tje). Op zijn Instagram liet-ie onlangs uitschijnen dat zijn hartje toch nog altijd klopt voor Pommeline.

En Pommeline, die haar traantjes zijn inmiddels alweer opgedroogd. Begin volgend jaar zal ze haar eigen tattooshop openen in Erpe-Mere: ‘Inkspired by Pommeline’.

En nu lijkt het erop dat ze via Instagram reageerde op Fabrizio’s voorzichtige avances: “Sorry not sorry”. Terwijl er op haar T-shirt volgende boodschap staat: “I would wish you the best but you already had it.”

 

 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.