Gwyneth Paltrow verkoopt kaarsen met eigen prutgeur?

“Hold my Tequila Sunrise”, zal de Nederlandse Rosanna Voorwald gedacht hebben en ze kwam op een idee waar weinig foefelare aan te pas kwam….alhoewel.

Maar eerst even vermelden dat miss Voorwald ondertussen enkele opmerkelijke lichamelijke opknapbeurten ondergaan heeft, sinds haar deelname aan Temptation Island 2017, mocht je haar beneden niet meer herkennen. We vragen ons in hemelsnaam af waarom, want de blondine met krulletjes heeft er altijd mogen zijn. De reden dat ze zo hard aan zichzelf liet sleutelen, zou in het verleden schuilen. Zo maakte ze eerder al bekend dat ze jarenlang gekampt heeft met anorexia.

Lipfillers, een neuscorrectie, meerdere borstvergrotingen, een bilvergroting en het weghalen van wangvet,… maar liefst 30.000 euro heeft ze al besteed aan cosmetische ingrepen. Rekeningen die uiteraard betaald moeten worden, maar wel liefst zonder er voor te zwoegen. Een respectvolle job met aanzien zoeken is dan ook zo jaren 2010. Daar ze de laatste tijd via Instagram veel verzoeken kreeg van mannen die haar gedragen slipjes willen overkopen, heeft ze dan ook een lucratieve bijverdienste gevonden. 300 euro per slipje is de vraagprijs.

En daar blijft het niet bij: Rosanna verkoopt ook een bikini die ze gedragen heeft, waarbij de teller inmiddels op €1.010 staat. En zo gaat ze nog wel even door met verkopen. “Wees er snel bij, want op is op”, drukt ze haar dan ook haar volgers op het hart. Of ze hier verwijst naar haar hersencellen is nog niet geweten.

Iemand toevallig 500 euro te veil voor een authentieke P-redacteur onderbroek met bijhorende racestreep? Slechts eenmaal gedragen!

1

Image 1 of 5

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."