De lente begon dit jaar niet zo schitterend: het coronavirus strooide wereldwijd roet in het eten. Pieter Lambert, eigenaar van Sotto’s, bedacht echter een fantastisch plan om er – ondanks alle maatregelen – toch nog een schitterende zomer van te maken.

 

Vertel eens over je begin met Sotto’s? Stond je op een ochtend op en dacht je: ‘Nu ga ik eens een legendarische club overnemen?’
PIETER:
“Voor mij begon het hoofdstuk ‘Sotto’s’ ergens in 2002. Ik maakte toen kennis met de iconische voorgevel, als bezoeker welteverstaan. Die avond had ik een mega-club bezocht, waarvan ik toen nooit vermoedde dat ik ze ooit zelf zou uitbaten.”

“Ergens in 2013 kwam Sotto’s opnieuw in het vizier. Het pand stond te koop, maar ik liet het passeren. The timing wasn’t right. Ik ben iemand die zaken doet op gevoel, en toen klopte het plaatje niet volledig. Ik was toen erg druk in de weer met de uitbouw van ‘Photonics’, een audiovisueel bedrijf waarmee we onder andere LED-schermen plaatsten in discotheken en op festivals en bedrijfsfeesten.”

“Eind 2015 kwam Sotto’s opnieuw op mijn pad. Dit keer was ik er wel klaar voor, al was dit het begin van een lange en soms moeilijke weg. Maar vier jaar later ben ik trots op het geboekte resultaat. Ik krijg veel complimenten op de verbouwingen, de nieuwe tuin… kortom: over de nieuwe weg die we zijn ingeslagen. Ik zeg ‘we’, want dit is het resultaat van een grote groep medewerkers.”

Wat verwacht je in de nabije toekomst, met al die corona-maatregelen?
PIETER:
“Dit complex is geschikt voor feesten met meer dan 3.000 personen. Met de huidige maatregelen zullen we dergelijke feesten maar even in de koelkast steken, zeker? Maar aangezien we dit jaar onze vakantie in eigen land moeten plannen, heb ik hiervoor een concept bedacht: ‘Sotto’s Beach Club’. Een luxueuze beach club, waar je jezelf in Marbella waant.”

“De exacte openingsdatum is nog niet gekend. Die hangt af van de versoepeling van de maatregelen. Maar wij zijn er in ieder geval klaar voor.”

Angelique Preud’homme zal VIP Ambassador voor Sotto’s Beach Club zijn. Wat moeten we ons daar bij voorstellen?
PIETER:
“Sotto’s Beach Club zal een VIP-zone hebben: Instabeach. Alles zal er tot in de puntjes verzorgd worden. Angelique is de gastvrouw die de reservaties aanneemt. Ook speciale verzoeken kunnen geregeld worden via haar. De club zal ook privé af te huren zijn: iets waar in deze tijd meer en meer vraag naar komt.”

“Voorts zal Sotto’s deze zomer ook meewerken aan een ander grootschalig project. Daarvoor zijn we nog op zoek naar onder andere dj’s, comedians en artiesten die willen meestappen in ons verhaal. Aangezien alles afhangt van de versoepeling van de maatregelen, kan ik er nog niet veel over zeggen. Maar wel dit: het wordt een vaste locatie waar we drie keer per week entertainment brengen.”

Je weet dus deze zomer waar naartoe: boek gewoon je vakantie bij Sotto’s.

Nu we er toch waren, regelden we er ineens maar een social distance-shoot, waarbij de minimale afstand tussen de modellen onderling – en fotograaf, enzovoort – in acht genomen werd. Niezen en hoesten was die dag ten strengste verboden. De modellen die zich van hun meest sexy kant lieten zien in en rond Sotto’s, zijn Temptation-verleidster Angelique Preud’homme, Miss België 2020-kandidate Roxane Gabriella Mets en Miss België 2021-kandidate Véronique Michielsen.

Credits:
Badmode: Bananamoon
Lingerie: Labelladonna, Ella Lingerie
Juwelen: Swarowski, Beabondworld
Accesoires: Liujo
Schoenen: Steve Madden
Styling en productie: Joyce De Troch
MUAH: Cleo Dickele
Foto’s: Studio Flor

Locatie: Sotto’s

7

Image 1 of 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.