Tennissen op Rafa Nadalse wijze in Griekenland

Overdag tennissen in een Rafa Nadal sfeertje en verblijven in wat vorig jaar uitgeroepen werd tot het “World’s Leading Family & Beach Resort 2019”? Op dan maar naar het in de buurt van het Griekse Saloniki gelegen Sani Resort, waar het eerste Rafa Nadal Tennis Centre van Griekenland heropende na corona, en meteen zijn tweede seizoen ingaat.

Gasten kunnen er, ongeacht hun leeftijd of spelniveau, tennissen als een professional op een van de acht gloednieuwe gravelbanen. Ze worden begeleid en gemotiveerd door deskundige coaches die hun opleiding kregen in de Rafa Nadal Academy in Mallorca, het thuiseiland van dé gravelspecialist sinds jaren. Gasten krijgen een trainingsschema op hun maat, ontwikkeld en opgesteld door Rafa Nadal en zijn technische staff.

Het vijfsterren Sani Resort speelt in deze corona tijden ook in op haar positie van afgelegen en uitgestrekt privé domein, omgeven door de natuur en met nadruk op buitenruimtes en privacy. Meer info vind je hier.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More